REFERENCER

Læs hvad vores kunder har fået ud af at spille Business Model Game:

Jeg har brugt Business Model Game de sidste 3 år. Min erfaring med læringsspillet er super godt, og de studerendes læringsudbytte er imponerende. Efter hver workshop kommer de studerende hen til mig med en meget positiv feedback, og de kan se værdien og læringen i at arbejde med at udvikle nye forretningsmodeller. Min erfaring er, at det er et tilpas udfordrende og meget kreativt læringsspil, og med Business Model Game lykkes det, at overkomme alle former for læringsmodstand. Selv de studerende der ikke umiddelbart interesserer sig for ‘business’ har en vellykket ‘a-ha oplevelse’ og opnår ny faglig studieglæde
— Bodil Christine Reumert MSc. Management of Innovation & Business Development KEA DIGITAL
Business Model Game er en sjov måde at spille sig frem til nye idéer og koncepter på. Man bliver tvunget til at transformere sin virksomhed løbende, ligesom i den rigtige verden, og der går sport i at udvikle kreative løsninger og vinkler. Vi spillede det som virksomhed, hvilket både var en sjov måde at være sammen på, men også gav os en masse nye ideer og tanker til koncepter, vi rent faktisk kunne gå videre med bagefter
— Thor Rigtrup Larsen Partner, Adm. direktør, Creature
Det spillet gør ved hjælp af kort, at på samme tid at guide, udfordre og perspektivere forskellige problemstillinger i projektet… Derved bliver nogle ellers temmelig tørre projektparametre lige pludselig lettere tilgængelige, og parametrenes alvorlige natur, kommer ikke til at stå i vejen for at se muligheder og alternativer i stedet for at fokusere på det kendte eller det standardiserede.

De funktionelle overvejelser er uden tvivl meget vigtige i et innovativt uddannelsesforløb, og spillet medvirker til at italesætte problemer, der sagtens kan tages op på et senere tidspunkt. Jeg var, og er, derfor meget positivt indstillet overfor spillet.
— Thomas Winther, Associate Professor, Center for Bachelor of Engineering Studies, Technical University of Denmark

Vi har, fra vores største kunde DTU, modtaget en intern vurdering af spillet fra deres mest aktive bruger, adjunkt Thomas Winther. Ovenstående er et uddrag af dette. Ønskes hele vurderingen sender vi den gerne.