Business Model Game er et fysisk spil, hvor deltagerne i samarbejde skaber unikke forretningskoncepter. Motivationen for at spille kan være idégenerering, konceptskabelse, teambuilding eller introduktion til ‘Business Model Canvas’, som spillet er bygget op omkring.
Business Model Game er oprindeligt designet til startups samt virksomheder der skal lancere nye produkter eller skabe nye forretningsområder. Spillet fungerer som katalysator for konstruktive dialoger der gør spildeltagerne til medskabere af et forretningskoncept med afsæt i den idé eller udfordring som deltagerne bruger som udgangspunkt for spillet.


Spillets grundlæggende metodik er at udfordre deltagerne til at forme deres udgangspunkt til et forretningskoncept, der tilpasses forskellige områder såsom målgruppe, eksterne partnerskaber eller indtægtsmodeller. Deltagerne vil komme vidt omkring i de forskellige områder for at afdække hvor forretningskonceptet har største potentiale og det bedste indenfor hvert områder tages med videre i spillet.

UDDANNELSE

Mangler I et værktøj der på en sjov og inspirerende måde kan hjælpe jeres studerende til at få et hurtigere indblik i forretningsmodellen - Business Model Canvas ?

Vi oplever stor interesse fra undervisere og uddannelsesinstitutioner. Fordi Business Model Game er skabt til forretningsudvikling i erhvervslivet, betyder det i undervisningssammenhænge, at de studerende får en oplevelse lig virkelige processer.


Spillet er bygget op om Osterwalders ‘Business Model Canvas’. Spillet fungerer derfor glimrende som introduktion til kanvasset eller til forankring af brugen for de øvede.
Business Model Game kan med fordel bruges i undervisningssammenhæng hvis:

  • de studerende har brug for at danne egne erfaringer med forretningsudvikling.
  • Business Model Canvas indgår i jeres undervisning.
  • i underviser i fag såsom iværksætteri, innovation, konceptudvikling og forretningsmodeller.
tumblr_mjco89cUVY1rkz363o1_1280.jpg